top of page

Toch nog niet uitgedoofd...

Net wanneer ik dacht dat DZWK zowat haar beloop had gehad (en dat was wel OK want mijn hoofd zit nu volop bij andere euh, dingen, zoals het afmaken van mijn bachelor taal- en letterkunde, het patineren van de eettafel en mijn nieuwe euh, boek) bleek er nog een staartje te komen aan het onverwachte succes van mijn debuut. Ik werd genomineerd voor de Jo Peters Poëzieprijs 2016. De prijsuitreiking is op 17 April en het fijnste van die prijs is dat je een nieuwe bundel mag/moet! schrijven die bibliofiel wordt uitgegeven door de Stichting Poëziefestival Landgraaf. Duimen dus. Maar eigenlijk is het misschien alweer te veel gevraagd om dat allemaal te willen want niet zo heel veel later viel het volgende nieuws in mijn inbox: It gives me great pleasure and honor, on behalf of the Management Board and on my behalf as director of Struga Poetry Evenings, to inform you that you are the winner of the prestigious international award for debutant book “Bridges of Struga” for 2016 which is given by Struga Poetry Evenings together with UNESCO.

Dat betekent: een weekje Macedonisch poëziefestival in Augustus en een vertaling! Yiehaa. Wat ben ik toch blessed! Bubbels!

Allez, rouler, altijd prijs!

Nieuws
Onlangs
Archief
Volg
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page