Please reload

Onlangs

Eerste recensie van de hond en mijn demonen! <3

February 27, 2018

1/4
Please reload

Nieuws

Februari - Je kan niet altijd aan je eten denken

February 23, 2018

In  februari 2018 verscheen mijn nieuwe bundel 'Drieëntwintig tips om de hond en je demonen aan de lijn te houden' (Uitgeverij Marmer). 

In 2018 maakt Marc Neys (met wie ik al eerder samenwerkte) elke maand een videopoem van één van de gedichten. Marc kiest zelf welk gedicht hij doet en hoe. En dit is twee. Een van de oudste gedichten uit de bundel, dat ik al schreef toen ik bezig was aan Deze zachte witte kamer (Uitgeverij Marmer, 2014), en waarvan ik toen dacht, 'Waar komt dit vandaan? wat moet ik hier nu mee?'  Voor meer werk van Marc, klik hier!

 

 

 

Please reload

Please reload

Archief
Volg
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square