top of page

Drieëntwintig tips om de hond en je demonen aan de lijn te houden (Uitgeverij Marmer, 2018)

Op 10 februari 2018 verschijnt mijn nieuwe boek! Dat is spannend want het is op zoveel vlakken helemaal anders dan mijn eerste. Maar ik had geen zin in een flauw doorslagje van Deze zachte witte kamer (Uitgeverij Marmer, 2014). Dus. Voila. Het is er. Doe er je ding mee, wereld.

Nieuwe bundel! Jeej!

Drieëntwintig tips om de hond en je demonen aan de lijn te houden is de neerslag van een kutjaar in het leven van de dichter. Het werd geschreven met klauwen in plaats van een pen.

Af en toe schurkt het tegen de grenzen van goede smaak aan en hier en daar danst het er los over. Dat mag, want het gaat niet over goede smaak.

Drieëntwintig tips biedt hoop aan wie achtervolgd wordt door een zwarte hond en moed aan wie vecht met demonen. Het is een poging tot literair verantwoorde braakpoëzie, een poëtisch zelfhulpboek geschreven voor zij die een hekel hebben aan zelfhulpboeken en zij die een hekel hebben aan poëzie. En het bevat gitzwarte humor.

Het boek is bestelbaar via de bols van de wereld, bij de betere boekhandels (beter) of bij mij!

'Svetlikova schildert en swingt, denkt en bezweert, maar grijpt je vooral bij de lurven doordat haar gedichten aan existentiële kwesties raken.' (Dat zei Piet Gerbrandy over mijn debuut, in De groene Amsterdammer, en ik was er best blij mee. Hij had heel goed gelezen.)

Nieuws
Onlangs
Archief
Volg
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page