Please reload

Onlangs

Eerste recensie van de hond en mijn demonen! <3

February 27, 2018

1/4
Please reload

Nieuws

Prijzennieuwsjes

September 25, 2015

 

De Goden van Literatuur en Willekeur nomineerden me voor de Hugues C. Pernathprijs en de Melopeeprijs. Dat is spannend. De kans dat ik helemaal niets win is groot. Voor de Pernathprijs, uitgereikt op 10 oktober zijn er met Annemarie Estor's Dit is geen theater meer (Wereldbibliotheek), Lieke Marsman's De eerste letter (Van Oorschot), Els Moors' Liederen van een kapseizend paard (Nieuw Amsterdam / het balanseer) en Maud Vanhauwaert's Wij zijn evenwijdig (Querido) 4 ijzersterke bundels genomineerd. Voor de Melopeeprijs zijn er, muha, 21 genomineerden. Maar. Toch. Is. Het. Spannend. En ik ben een schrijver. Ik kan de centjes gebruiken. Duimen dus. 

Please reload

Please reload

Archief
Volg
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square